Kategóriák
Egyéb kategória

Felhívás

FELHÍVÁS

HÁTRÁNYBÓL ELŐNYT!

A Motiváció Alapítvány a fogyatékossággal élő kiskorú vagy felnőtt gyereküket nevelő, gondozó szülők munkaerő-piaci lehetőségeinek növeléséért indítja el Hátrányból előnyt! című programját.

A szülők hátrányban vannak a munkaerő-piacon, pedig a gyermeknevelés során szerzett tudások és kompetenciáik, komoly értéket képviselnek a munkavállalás során. Ahhoz, hogy a szülők szakmai tudásukat és kompetenciáikat valóban értékként éljék meg, megerősítésre, támogató közösségre és a tudás értékességének megélésére van szükségük.

Erre hívjuk a fogyatékossággal élő gyerekeket nevelő szülőket a programban 8 alkalommal (2023. 11. hó – 2024. 05. hó), amelynek során megvalósított tréning és előadások segítségével mindezen készségek, képességek, tudások, és értékek tudatos használójává válhatnak.

A program tartalma:

4 alkalom tréning

  • szerepek és kompetenciák – storytelling módszerrel,
  • konfliktuskezelés és helyzetfüggő viselkedés – asszertivítás,
  • változáskezelés eszközei,
  • együttműködés és hálózatépítés.

4 inspirációs előadás.

A program során a résztvevők számára – igényük szerint – ingyenes egyéni tanácsadást, jogi tanácsadást, munkaerő-piaci tanácsadást biztosítunk. A programban való részvétel havonta egy alkalom (délelőtti) elfoglaltságot jelent.
A program kezdete: 2023. 11. 23., csütörtök, 9-11 óra.

A program helyszíne: Motiváció Alapítvány, 1055 Budapest. Honvéd utca 22.

Várjuk azokat, akik fogyatékossággal élő gyermekük nevelése mellett a munkaerő-piaci visszatérést tervezik, és szeretnének ehhez erőforrásokat, lendületet, közösséget kapni.

Jelentkezés határideje: 2023. 11. 21., kedd, 16 óra.

Jelentkezés módja és további információ:  Kánya Kinga tréner, kanyakinga@gmail.com, +36-203383315 és Tánczos Zsuzsa szakmai vezető, tanczos.zsuzsa@motivacio.hu, +36-302222615.

Hátrányból előnyt 2023. éves felhívás