Kategóriák
Uncategorized

Egymásra lépni tilos! alkotói pályázat

A Fővárosi Helyi Esélyegyenlőségi Program keretében működő kampányunkban idén is kiírtuk az Egymásra Lépni Tilos! alkotói pályázatot. A pályázat keretében 3+1 kategóriában kerülnek díjazásra a beadott művek: irodalom, képzőművészet és kisfilm kategória mellett egy közönségszavazást is tartunk. Díjazásban minden kategória első három helyezett művét részesítjük, 50 000, 40 000 és 30 000 Ft-os összeggel.
Az idei évben olyan pályaműveket várunk, amelyek bemutatják a sokszínű és soknemzetiségű Budapesten való együttélésben rejlő előnyöket, lehetőségeket, és azokat a jó példákat, amelyekben megmutatkoznak a közös gondolkodás és cselekvés pozitívumai. Pályázóinktól azt várjuk, hogy megfogalmazzák a befogadás és társadalmi beilleszkedés kihívásait és jó gyakorlatait, a diszkriminációtól mentes várossá válás járható útjait és módját, valamint, hogy bemutassák, miben jó és miben van még lehetőség fejlődnie Budapestnek a jó és összetartó közösséggé válásban.

A pályázat beadási határideje június 21, péntek, tehát még szűk egy hónapja van az alkotóknak arra, hogy elkészítsék műveiket.

A pályázati felhívás linkje.

A kampány Facebook oldala, ahol a korábbi pályázatok alkotásait is megtalálod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük